فرمانده انتظامی قروه از دستگیری ۲ نفر سارق قطعات خودرو و کشف ۱۶ فقره انواع سرقت در اجرای طرح ارتقای امنیت محله محور در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کردستان، سرهنگ علیرضا صفری اظهار کرد: طرح تشدید امنیت محله محور توسط پلیسهای تخصصی در سطح شهرستان قروه به اجرا در آمد.
وی افزود: در اجرای این طرح ضربتی مأموران این فرماندهی موفق شدند یک دستگاه خودرو و ۲ دستگاه موتور سیکلت سرقتی بلاصاحب را کشف و تعداد ۷ نفر سارق سابقه دار را دستگیر کنند.
سرهنگ صفری خاطرنشان کرد: سارقان دستگیر شده به ۱۶ فقره انواع سرقت محتویات و قطعات خودرو، اماکن خصوصی، سرقت منزل و دوچرخه و… اعتراف کردند.
این مقام انتظامی اظهار داشت: در ادامه اجرای این طرح ۱۰ نفر خرده فروش مواد مخدر دستگیر و مقادیری انواع مواد مخدر کشف و تعداد ۱۷ نفر معتاد متجاهر جمع آوری و به کمپ ترک اعتیاد تحویل شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان قروه افزود: طرح تشدید امنیت محله محور با هدف برقراری امنیت پایدار در مناطق جرم خیز و با مشارکت و همکاری خوب مردم محلات با پلیس در سطح شهرستان به صورت ضربتی و مستمر در طول سال اجرا خواهد شد.
نظر شما